Sperm dostu doğurganlık destekleyici

Gynoseed Fertility Gel içeriğindeki Magnezyum ve Kalsiyum iyonlari, yumurtayı döllemek için gerekli olan minerallerle spermi destekler. Spermin hareketliliğini ve yaşam süresini artırarak yumurtaya olan yolculukluğunda sperm sağlığını korur.

 

Hamile Kalmayı Kolaylaştıracak Doğal Besin Önerileri.

Doğurganlığı arttıran ve kadınlarda üreme sağlığını iyileştiren hususlardan bir tanesi de sağlıklı ve dengeli beslenmedir. İşte uzmanlar tarafından önerilen, hamile kalmayı kolaylaştıran en önemli besin önerileri

      1. Omega-3 Deposu Kuru Yemişler

  1. Koyu Yapraklı Yeşil Sebzeler
  2. Önemli bir Protein, Folik Asit, Folin ve D Vitamini Kaynağı olan Yumurta 4. Selenyum Açısından Zengin Sarımsak
  3. Kalsiyumun Temel Kaynağı Tam Yağlı Süt ve Süt Ürünleri

 

  • Gynoseed Fertility Gel,

2292 güncel Avrupa Birliği Kalite Standartlarına uygundur ve CE 2292 işaretini taşımaktadır!

 

Bilinçsizce kullanılan Tıbbi Cihaz ürünleri sağlığımız için tehdit olabilir. CE işareti bir ürünün Avrupa Birliği’nin belirlediği ürün direktifleri olarak adlandırılan temel gerekliliklere uygunluğu gösterir. Gynoseed ürünü MDD Class IIA sınıfında belgeli olup (CE 2294) T.C. Sağlık Bakanlığı TİTCK sisteminde kayıtlıdır.

 

Sağlığınız ve güvenliğiniz için TITCK’nın gözetimi altında olan ürünleri tercih ediniz. ÜTS kaydı olmayan ürünleri kullanmayınız…

 

 

 

Sperm Dostu Doğurganlık Destekleyici

Çocuk sahibi olmak çoğu çiftin hayalidir. Böylesi heyecanlı ve özel bir döneme girmek isteyen çiftler için gebe kalmak bazen zahmetli ve sıkıntılı bir süreç olabilir.

GYNOSEED Gebelik Kolaylaştırıcı Jel, bebek sahibi olmak için sağlıklı ve etkili koşulların oluşmasını sağlayarak hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Gynoseed Fertilite Jel Doğal Yollarla Gebe Kalmanızı Destekler.

  • Kilom doğurganlığımı etkiler mi?

Kadın ve erkeklerde aşırı kilolu olmak [Vücut Kitle İndeksi (BMI) ≥ 30 kg/m2] doğurganlık seviyenizi ciddi oranda azaltabilir. Bebek sahibi olmaya çalışıyorsanız, sağlıklı bir kiloya ulaşmak hem sizin hem de eşiniz için öncelikle iyi fikirdir.

Biliyor muydunuz?

Hamile kalmaya çalışırken adet döngüsünün takibi önemlidir.

Her kadının adet döngü süresi farklıdır. Ortalama adet döngüsü 28 gün sürer. Bu döngü, adetin ilk günü başlar ve bir sonraki döngünün başlangıcında sona erer. 28 günlük düzenli bir döngüye sahip kadınlar büyük olasılıkla yaklaşık 12, 13 ya da 14. günde yumurtlarlar. 35 günde bir olan döngüde ise yumurtlama genellikle 35-14-21. günde gerçekleşir ve hamile kalma şansı 19, 20 veya 21. günlerde daha yüksektir. Sizin döngünüz değişkenlik gösteriyorsa döngünüzü düzenli takip ederek, hamile kalmanız için en uygun tarihleri hesaplamayı kendiniz yapabilirsiniz.

7 Comments

  • SEVGİ

    4 Ekim 2021 - 17:12

    2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır tüm uğraşlarımıza rağmen bir türlü sonuç almamıştık, eşimle herhangi bir tedavi görmedik sorunun ne olduğunu da bilmiyorduk, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gynoseed alıp kullandım. Bu üründen mi bilmiyorum ama kullandığım ay gebe kaldım. Gynoseed’i herkese tavsiye ederim

    • Makbule

      7 Nisan 2022 - 23:12

      Garantimi yani kesin sonuç veriyomu sevgi hanım

      • adminix

        8 Nisan 2022 - 14:34

        Makbule Hanım, Gynoseed spermin yumurtaya olan yolculuğunda spermi Kalsiyum,Magnezyum,Potasyum gibi iyonlarla destekler, sperm sağlığını koruyarak yumurtaya normalden çok daha fazla sperm gitmesine yardımcı olur, spermin yaşam süresini ve hareketliliğini arttırarak yumurtanın dölleme ihtimalini arttırır. Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel’ in bilinen bir yan etkisi yok. Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel’i deneyebilirsiniz.

  • Begüm

    7 Kasım 2021 - 12:52

    Merhaba; benim fsh yüksek çıkıyor çatlatma iğnesi vuruldum ama verilen zamanlarda psikolojik olarak ilişki yaşayamadık şeyim stres yaptı ve boşalamadı. Eşim İçin hiç bir tedavi yapmadık sprem kalitesi falan bilmiyoruz. Gynoseed kullansam olur mu acaba ?

    • adminix

      8 Kasım 2021 - 12:04

      Merhaba, FSH seviyeniz ve eşiniz için Doktorunuzun tavsiye ve tedavisine devam edin. Gynoseed spermin yumurtaya olan yolculuğunda spermi Kalsiyum,Magnezyum,Potasyum gibi iyonlarla destekler, sperm sağlığını koruyarak yumurtaya normalden çok daha fazla sperm gitmesine yardımcı olur, spermin yaşam süresini ve hareketliliğini arttırarak yumurtanın dölleme ihtimalini arttırır. Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel’ in bilinen bir yan etkisi yok. Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel’i deneyebilirsiniz.

  • Mehmet

    19 Mart 2023 - 23:22

    Merhaba sperm hareketliliginde sorun var onun için faydası olurmu

    • adminix

      20 Mart 2023 - 13:41

      Mehmet bey merhaba, Gynoseed kayganlaştırıcı jel formunda üretilmiştir.
      Gynoseed etki mekanizması mevcut spermin sağlığını koruyarak yumurtaya normalden daha fazla sperm gitmesine,yaşam süresi ve hareketliliğini arttırarak gebe kalma şansınızı yükseltir.

Comments are closed.